Shimano lanceert nu al verschillende modellen uit modeljaar 2017 tijdens het Outdoor Show Festival (13-16 juli). Het ontwerp van deze schoenen zal zowel de veeleisende atleten als de ontspannen toerrijder aanspreken.

SH-ME7 – trail/enduro voor wisselende omstandigheden

Shimano SH-ME700

Deze schoen combineert het lichte gewicht en de pedaalefficiëntie van een crosscountryschoen met de duurzaamheid, grip en bescherming, die agressieve trailrijders nodig hebben. Het versterkte pantser levert een verhoogde bescherming en een verbeterde duurzaamheid. Een stretch neopreen boord rond de enkel voorkomt dat er vuil in de schoenen komt tijdens het rijden. Een snel vetersysteem past zich aan een breed bereik van voetvormen aan met een zekere pasvorm. Een omgekeerde gesp met superlaag profiel houdt de schoen goed vast om de voet. De binnenzool is extra comfortabel. De buitenzool isin samenwerking met Michelin ontwikkeld en gemaakt van dual density rubber  en biedt een verhoogde tractie in combinatie met een hoge duurzaamheid, stabiliteit en antislipwerking.

Maten: 38-50
Gewicht: 375 g (maat 40)

SH-ME5 – trail met perfecte tractie tijdens lopen

Shimano SH-ME500

Een omgekeerde gesp met superlaag profiel en een Cross X-Strap houden de schoen goed vast om de voet. De binnenzool is extra comfortabel. De buitenzool is gemaakt van dual density rubber en biedt een verhoogde tractie onder alle omstandigheden.

Maten: 38-50
Gewicht: 385 g (maat 40)

SH-MT54 – veelzijdige schoen

Shimano SH-MT54

Een schoen voor hoge toer-prestaties in de bergen, geschikt voor zowel verhard als onverhard wegdek. De schoen heeft een flexibele plaat over de helft van de zool en schokabsorberend EVA, waardoor mountainbike-prestaties gekoppeld worden aan outdoor wandelen. De Vibram-buitenzool biedt een superieure grip en controle over de voet onder alle omstandigheden. De binnenzool heeft een voorgevormde cup. De bovenzijde van de schoen is gemaakt van polyurethaan rip-stop meshmateriaal dat een verhoogde duurzaamheid biedt. Een snel vetersysteem past zich snel en eenvoudig aan en zorgt voor een zekere pasvorm.

Maten: 38-50
Gewicht: vanaf 419 g (maat 42)

SH-MT5 – toerschoen

Shimano SH-MT500

Deze fietsschoen werd geïnspireerd door de outdoor-stijl en voelt tijdens het lopen aan als een lichte wandelschoen, met de prestaties van een mountainbikeschoen. De zool heeft een glasfiber versterkte plaat voor optimale stijfheid. De EVA-tussenzool en de rubber zool verhogen de trapefficiëntie maar ook het loopcomfort. De binnenzool is vlak. De bovenzijde van de schoen is uit één stuk gemaakt, wat een goede pasvorm, een verhoogde duurzaamheid en een lichter gewicht oplevert. Een snel vetersysteem past zich snel en eenvoudig aan en zorgt voor een zekere pasvorm.

Maten: 36-48
Gewicht: vanaf 335 g (maat 42)

MW5 – waterdicht en ademend voor warme en droge voeten

Shimano SH-MW500

Een Dryshield-membraan met een fleece-voering houdt de voeten warm en comfortabel in regen, wind, koude en modder. De binnenzool heeft eveneens een fleece-liner voor extra isolatie en vasthouden van de warmte. Een flap over de veters en een neopreen boord rond de enkel houden water en vuil buiten. Een snel vetersysteem past zich snel en eenvoudig aan en zorgt voor een zekere pasvorm. De binnenzool heeft een aan de voet aan te passen cup met fleece-voering. De zool met duurzaam rubber profiel biedt een zeer goede grip en tractie.

Maten: 38-48
Gewicht: vanaf 445 g (maat 42)

Info

www.shimano.com

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!