Jaybird, pionier in premium draadloze sport-headphones, introduceert de Jaybird X3 Wireless Sport Headphones. Deze nieuwe generatie draadloze in-ears hebben geen kabel en audio jack nodig, zijn zweetbestendig, werken met Bluetooth 4.1, hebben een universele en perfecte pasvorm voor tijdens het sporten en bieden nog betere sound met aanpasbare audio-opties. Met de Jaybird X3 geniet je op een nieuwe manier van muziek tijdens jouw workout, zodat je altijd met frisse zin naar de sportschool gaat. Of je nu hardloopt, een berg beklimt of je in de gym in het zweet aan het werken bent, met de X3 bepaal jij de playlist en de beats waarmee jij je workout verricht.

Jaybird X3 Wireless Sport Headphones“Terwijl anderen steeds vaker speculeren over het verdwijnen van kabels en jacks, werkt Jaybird al meer dan tien jaar aan het ontwerpen van superieure, draadloze ervaringen”, zegt Rory Dooley, algemeen directeur voor de audio wearables bij Jaybird. “De nieuwe X3 headphones bieden optimale audiokwaliteit en een goede pasvorm voor tijdens het sporten. Dit is de ultieme, draadloze accessoire voor het actieve leven.”

Verbeterde sound

X3 zorgt voor een sterk verbeterde sound dankzij een geavanceerde 6mm driver. Doordat de headphones een stuk kleiner zijn, zijn dit de eerste headphones binnen de X-Series die onder een helm gedragen kunnen worden. De redesigned ear fins, die zorgen voor meer comfort, en een selectie van ear tips zorgen voor een universele, sportieve pasvorm tijdens de meest intensieve workouts. Dankzij Bluetooth 4.1-connectiviteit kun je nu ook twee paar X3 headphones tegelijk aan een apparaat koppelen of je koppelt je X3 juist aan twee verschillende apparaten tegelijkertijd.

Krachtige batterij

De nieuwe batterij gaat acht uur mee en zorgt ervoor dat je meer muziek kunt luisteren na een oplaadbeurt. De geïntegreerde afstandsbediening maakt het bedienen van je muziek en gesprekken nog eenvoudiger. Een duidelijke stem laat je weten of je succesvol bent gepaired en verbonden en of je X3 aan- of uitstaat.

MySound App: volledige controle over je audio

Jaybird X3 Wireless Sport HeadphonesMet de MySound-app kun je je geluidsinstellingen helemaal naar jouw smaak instellen. Deze instellingen worden vervolgens opgeslagen op je X3 headphones. Zo maakt het dus niet uit met welke muziekspeler je verbonden bent of welke muziekdienst je gebruikt: je hoort je muziek altijd zoals jij dat wilt, zodat je optimaal kunt presteren tijdens het sporten. Geen gezeur meer met audio-instellingen wanneer je overschakelt naar een ander apparaat of andere bron, jij bent volledig in control!

Beschikbaarheid

Jaybird X3 Wireless Sport Headphones zijn per direct beschikbaar via Bol.com en Coolblue voor de retailadviesprijs van 129 euro. De draadloze headphones zijn beschikbaar in twee kleuren met metalen accenten: Blackout (zwart) en Sparta (wit). De MySound-app is gratis en beschikbaar voor iOS en Android.

Info

jaybirdsport.com
www.facebook.com/JaybirdSport
www.instagram.com/jaybirdsport

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!