Cycle for Hope organiseert een spectaculaire MTB-marathon om geld in te zamelen voor Stichting De Hoop. De Cycle for Hope MTB-marathon heeft drie pittige varianten waarbij deelnemers 6, 12 of 24 uur afzien op de mountainbike. Deelnemers kunnen deze uitdaging individueel volbrengen of met een estafette-team. De MTB-tocht vindt plaats op 27 en 28 maart in Beekbergen.

“Een ruige MTB-tocht dwars door de bossen past heel goed bij het evenement Cycle for Hope. We fietsen onder het motto ‘Jouw afzien is omzien naar anderen’. Een etmaal lang op de mountainbike is zeker afzien!” aldus Maarten Ouweneel, verantwoordelijk voor de evenementenorganisatie bij Stichting Vrienden van De Hoop.

Afzien

Het afzien op de mountainbike staat symbool voor het proces dat cliënten van Stichting De Hoop doormaken in hun strijd voor een nieuw leven. Opklimmen uit een zwerversleven, verslaving of prostitutie, kun je niet alleen. Daarom biedt De Hoop hulp op verschillende plaatsen in heel Nederland.

Jouw afzien is omzien naar anderen

Cycle for Hope ondersteunt deze zorg met de sponsoropbrengst. De Hoop biedt hulp bij verslaving en psychische problemen. Van vrijblijvende steun in inloophuizen tot opvang voor langere termijn.

Cycle for Hope

Cycle for Hope 2De MTB-tocht maakt deel uit van het sponsorevenement Cycle for Hope, dat ook het spectaculaire Rondje Nederland organiseert én een toertocht voor racefietsers.

Het Rondje Nederland is een avontuurlijke 48-uurs team-estafette voor racefietsers. Dag en nacht trekken teams langs de landsgrenzen van Nederland; 1200 kilometer in 48 uur. Het Rondje Nederland vindt plaats van 25-27 juni. De toertocht, een dagtocht op de Veluwe met afstanden van 40 tot 160 kilometer, wordt op 5 september gereden.

Lokatie

Info

Je kan je inschrijven voor de MTB-marathon via www.cycleforhope.nl